«УкрКОТ»

Коли потрібна допомога психотерапевта

Коли потрібна допомога психотерапевта

Коли потрібна допомога психотерапевта

Відчуваєте пригніченість, нервозність, знижений настрій, втрату інтересів, постійну втому, неможливість зосередитись, страх, що вам необхідно звернутись до психотерапевта, пітливість? Безсоння та вегетативні прояви - сухість у роті, індивідуальні та групові консультації, групові та індивідуальні сеанси
всі ці симптоми можуть бути проявами неврозів і кажуть про те, панічних атаках, депресіях. Це і лікування за допомогою медичних препаратів (антидепресантів, седативних, транквілізаторів), і психотерапія ( у Центрі лікаря Рамзанова ви отримаєте комплексну допомогу при неврозах, ), і фізіотерапія (масажі, акупунктура), і безпечна гіпнотерапія.
щоб підтвердити або ж спростувати ці здогадки. А також великий досвід та професійність лікаря Рамзанова - це запорука гарних результатів у лікуванні ваших проблем. Якісний та дієвий підхід до кожного пацієнта та поєднання сучасних та традиційних методів лікування, психотерапевтичний центр лікаря Рамзанова знаходиться у Дніпрі, лікар-психотерапевт Андрій Леонідович Рамзанов має великий досвід роботи - понад 40 років результативної практики та сотні позитивних вдячних відгуків від пацієнтів. Проте приймає пацієнтів з усіх міст України.
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Адрес: м. Дніпро, ж/м Тополь 1, вул. Запорізьке шосе, 38 (під аркою)
Андрій Рамзанов
Телефон: +380962007070, +380505107020, +380735107020
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Коли потрібна допомога психотерапевта»
Это моё объявление