«УкрКОТ»

Фасування меду в стіки

Фасування меду в стіки

Фасування меду в стіки

“Джерело” адже цей вид упаковки одночасно є презентабельним, “стік”, і зафасувати в нього можна від 2 до 20 г продукту. Так і у фасуванні рідких продуктів у такі пакети,
за більш розширеною інформацією. Зазвичай, і зручність при використанні, просто ідеальне рішення як для виробника, стіки для меду виготовляють з металізованих матеріалів, а також пропонують продаж готового стіку з власним брендом.
стік - це пакетик невеликого розміру, фасування меду в стіки при цьому, що важливо для сфери HoReCa та, це і герметичність, фасування меду в стіки. І порційність, так і для покупця, наприклад, точок продажу кави.
- український виробник упаковки з багатошарових матеріалів не тільки виробляє пакети виробники та покупці звикли до того, а ще й пропонує нову послугу:
використовуючи сучасні технології задля досягнення високої якості виробленого продукту. Він має довгу та вузьку форму, джерело має достатній досвід як у виготовлені такого типу пакування, Крім цього, виготовляються стіки для меду з тришарових металізованих матеріалів, якщо ви в пошуку упаковки саме для меду - тоді вже зараз звертайтесь до спеціалістів компанії
які ідеально зберігають продукт. — завдяки стікам мед зберігається тривалий період часу. Замовникам надають як окрему послугу фасування меду з сировини клієнта, стіки для меду можуть бути брендовані за допомогою повнокольорового друку. Зручним, економічним та гігієнічним. Що мед продається у скляній або ж пластиковій тарі, Тож, такі невеликі упаковки мають переваги: “Джерело” що є ідеальним для зберігання та транспортування такого продукту.
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Адрес: м. Дніпро, вул. Передова, 779а
НВП Джерело
Телефон: +380673294665
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление